Geautomatiseerde cryptohandel

40% Cashback KuCoin Black Friday-deal

Maak je klaar om je handel een boost te geven met de meest verwachte deal van het jaar! 

De Black Friday-campagne met KuCoin is nu live en loopt door November 30th 2023

Gekwalificeerde handelaren kunnen ervan genieten tot 40% cashback over handelskosten:

✅Prijs 1: handel minimaal $ 100 door Coinrule on KuCoin-spot of futuresen ontvang 20% ​​van uw netto handelskosten als cashback

✅Prijs 2: handel voor minimaal $ 1 miljoen Coinrule op KuCoin Spot of Futures ontvangt u 40% van uw netto handelskosten als cashback

Het is een tijdelijke kans, mis deze kans niet!

Regels om te onthouden:

  1. Om in aanmerking te komen, moet de handel uitsluitend plaatsvinden via Coinrule
  2. Handelsvolume = Spotvolume *1 + Futuresvolume *1.
  3. Cashback is gebaseerd op de “netto” handelsvergoeding, die inhoudingen omvat van het gebruik van KCS, kortingen van tegenpartijmarktmakers en andere situaties waarin kortingsbonnen worden gebruikt. 
  4. KuCoin behoudt zich het recht voor om de tickets te diskwalificeren en in te trekken voor deelnemers die zich tijdens deze activiteit schuldig maken aan oneerlijke of beledigende activiteiten. Dit geldt ook voor bulkaccountregistraties om extra beloningen te verkrijgen en alle andere activiteiten die verband houden met onwettige, frauduleuze of schadelijke doeleinden. 
  5. Alle beloningen worden binnen 7 werkdagen na het einde van de campagne uitgedeeld.

Bekijk hoe u KuCoin kunt verbinden Spot en Futures on Coinrule.

Waarom Coinrule?

Coinrule is meer dan alleen een handelsplatform. Het is uw toegangspoort tot het bedenken, automatiseren en uitvoeren van transacties, 24/7, zonder dat u de markten voortdurend in de gaten hoeft te houden. Onze gebruiksvriendelijke interface, marktplaats en een breed scala aan vooraf ingestelde handelssjablonen maken het zowel beginners als doorgewinterde handelaren gemakkelijk om hun handelspotentieel te maximaliseren.

Over KuCoin

KuCoin is een wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling voor tal van digitale activa en cryptocurrencies. KuCoin, gelanceerd in september 2017, is uitgegroeid tot een van de populairste cryptobeurzen en heeft al ongeveer 29 miljoen geregistreerde gebruikers in meer dan 200 landen en regio's over de hele wereld. Als thuisbasis van crypto-edelstenen heeft KuCoin meer dan 750 projecten ondersteund met meer dan 1,300 handelsparen. Meer dan 200 projecten beleefden hun wereldpremière op KuCoin. KuCoin behoort momenteel tot de top 5 van cryptobeurzen volgens CoinMarketCap en Coingecko.

Vergeet niet dat de klok tikt en dat deze deals niet eeuwig zullen duren. Upgrade uw handelsstrategie met Coinrule en haal het maximale uit deze Black Friday.

Veel plezier met handelen,  

De Coinrule Team