Beheer Stellar XLM op Binance

Voer de Altcoin Market uit, automatiseer de handel in cryptovaluta op Binance en schakel de werking ervan uit. Aucun-code vereist.

Bordbord Crypto de Coinrule
En Vedette Sur
Fonctionne met de top 10
populaire veranderingen
militaire rang
Securité en Cryptage
Commentaires des utilisateurs sur l'outil de trading automatique sur Coinrule
"Coinrule Het is een machine die actief is voor cryptovalutahandelaren, voor het maken van handelsbots zonder dat de programmeur een andere codecode heeft.
Laszlo

Start bot automatisering

Coinrule Fournit le plus puissant et le plus gezellige geautomatiseerde handelsrobot. Avec CoinruleU heeft uw debuut gemaakt met de juiste strategie voor de basis van XLM en de automatische uitvoering van de verschillende cryptografische wijzigingen in Binance. Het is If-This-Then-That voor geautomatiseerde handel die winst maakt op de meeste kansen op de markt.

Creer un bot

Test de uitvoeringen van de regels van de historische données

MONTANT INITIAAL
DURÉE D'INVESTISSEMENT
$1750 .00

Test uw commerciële systeem

Beveiligde XLM op Binance

Coinrule répond aux exigences de nombreux groupes d'investisseurs et de traders. Voer een gemakkelijke test uit voor cryptobots die automatiseren en minuten op Binance oplossen. Il vous suffit de passez vos commandes, protéger votre portefeuille et maîtriser le marché sans manquer une seule opportunité.

Creer un bot

Creëer uw eigen onderhandelingsstrategie en Binance XLM

Tijdens momenten van faible volatiliteit tijdens de mars, bepaalde altcoins kunnen experimenteren met een Trier van volatiliteit die uitstekende capaciteiten kunnen verkrijgen. Achetez de stukken dippen en groeien, u kunt deel uitmaken van de bewegingen van de prijs en de uitvoering van uw opdrachten tot de assistent van een automatische handelsrobot. Winst van uw cryptokapitaal n'a jamais été aussi gemakkelijk beheersbaar!

Creer un bot

Plan handelssystemen base sur des indicators populaires

U heeft een déjà-verzoek om commentaar automatiser uw bot crypto automatique mais vous n'avez pas de compétence de codage ? Coinrule est base sur une if-this-then-that stijl, nous proposons une app conviviale en de nombreux correlaties qui vous aideront à vous ensemble votre première règle sur Binance.

Déclencheur des robots lorsque le parketwisselBasé sur les aanduidingen les plus prometteurs
Pas de code onmisbaarAussi eenvoudige que IFTTT
Exploit marchés en bewegingMaximaliser minder winst

Beginnen met stratégies automatisées maintenant

Ontvang gratis signaux de trading, Créez métiers automatiques et gérez votre Capitale pour 30 jou gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

We integreren met 12+ van de meest populaire uitwisselingen, waaronder:

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda