Investeer in Stellar als expert op HitBTC

Als aanvulling op de crypto-ruimte, automatiseert de handelaar in crypto-munten op HitBTC en haalt het stukje intelligentie weg. Aucun-code vereist.

Bordbord Crypto de Coinrule
En Vedette Sur
Fonctionne met de top 10
populaire veranderingen
militaire rang
Securité en Cryptage
Commentaires des utilisateurs sur l'outil de trading automatique sur Coinrule
“Fascinant de pouvoir developer tout seul un system of trading automatique outil.”
Hugo

regles de négociation

Le Stellar ICO en de Bull Run 2017 zijn généré> 150x winst voor numerieke beleggers in de Munt. Commentaar kunt u garanderen dat u de montage niet wilt laten verlopen? Het is een moment waarop Coinrule aankomen! Koop/verkoop Stellar op HitBTC en maximaliseer uw winst!

Begin met handelen

Test de uitvoeringen van de regels van de historische données

MONTANT INITIAAL
DURÉE D'INVESTISSEMENT
$1750 .00

Test uw bestelling

Beveiligde XLM op HitBTC

La feuille de route de Stellar voor 2019 een beaucoup de promesse! Meer commentaar op de verandering van HitBTC? Het is zo Coinrule aankomen! U kunt uw eigen plan voor automatische handel construeren. U hoeft niet een andere codecode te schrijven! Coinrule is de première op IFTTT-gebaseerde} interface voor het verhandelen van cryptovaluta!

Begin met handelen

Creez votre propre système de négociation méthode en HitBTC XLM

Les hodlers ont deux demand s: bescherm uw geld en maximaliseer uw winst. Coinrule Misschien helpen de commerciële mensen om meer te doen dan een professional. Houd 24/7 toezicht op automatische automatiseringen en minuten en HitBTC XLM op HitBTC. De veranderingen komen door HitBTC-liefde Coinrule en raison de la liquidité que nous fournissons.Cmencez bot crypto automatique sur Coinrule een cadeau !

Begin met handelen

Regels maken op basis van de indicaties populaires

Geen enkele automatische zekerheidsstrategie is een maximale beveiliging. De nieuwe plek kan onmiddellijk een bot op de demonstratie-uitwisseling creëren, als het gaat om HitBTC. Er kunnen geen resultaten meer gevonden worden op het gebied van HitBTC. Het is niet mogelijk om toegang te krijgen tot uw crypto-munt door de keuze van de API-jaren van de afgelopen jaren in onze nieuwe wereld. De API-sleutels zijn voorzien van militaire zekerheid.

Déclencheur van de robots die de bewegingen van de veranderingsmars uitvoerenBasé sur les aanduidingen les plus prometteurs
Pas de code vereistAussi eenvoudige que IFTTT
Winst van vluchtigheidMaximaliser minder winst

Begin met nieuwe handelssystemen

Ontvang gratis handelssignalen, Créez-strategieën en uw toewijzing voor 30 jou gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

We integreren met 12+ van de meest populaire uitwisselingen, waaronder:

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda