bitget Coinrule Campagne
Geautomatiseerde cryptohandel

Bitget & Coinrule Kerstcampagne lanceren

Nu de feestdagen dichterbij komen, Coinrule lanceert zijn kerstcampagne met bitget!

Dit is uw kans om te delen in een spectaculaire prijzenpot van $ 20,000 en 10% korting te krijgen op Futures-handelskosten!

Campagneperiode: 1 december (20:00 UTC) – 31 december (20:00 UTC), 2023

Stappen om de beloningen te ontgrendelen:

1. Registreer en handel om een ​​handelsbonus van $ 20 te winnen: 

  • Win een handelsbonus van 20 USDT door u aan te melden voor een Bitget-account via Coinrule's verwijzingslink 
  • Handel voor minimaal €300 in futures 
  • Beschikbaar voor de eerste 300 gebruikers

2. Stort om 15% cashback te winnen: 

  • Stort minimaal $ 100, ontvang 15% cashback in de vorm van een handelsbonus op uw stortingsbedrag
  • Beschikbaar voor de eerste 100 stortingsgebruikers

3. Exclusieve korting van 10% op futures-handelskosten: 

  • Ontvang 30 dagen 10% korting op de futures-handelskosten door u aan te melden voor een Bitget-account via Coinrule's verwijzingslink

Algemene voorwaarden voor de Bitget & Coinrule Campagne

  1. Evenementperiode: 1 december (20:00 UTC) – 31 december (20:00 UTC), 2023
  2. Deze campagne is exclusief voor Coinrule gebruikers. Als u wilt deelnemen aan de campagne en de prijs wilt winnen, registreer u dan voor een Bitget-account via Coinrule's verwijzingslink
  3. Handelsbonus:
  • Handelsbonussen kunnen worden gebruikt om futures te verhandelen
  • Handelsbonussen kunnen worden afgetrokken van de contracttransactiekosten/verlies/financieringskosten
  • Handelsbonussen kunnen worden gebruikt als marge voor het openen van een positie

(Opmerking: handelsbonus kan niet worden opgenomen of overgedragen, meer info hier: https://www.bitget.com/academy/what-is-bitget-trading-bonus)

  1. De handelsbonus en de cashback van uw storting (alleen bij de eerste storting) worden elke 5 werkdagen beloond, en de handelsbonus wordt op uw account gedistribueerd – u kunt deze vinden in het “Couponscentrum”. Het is belangrijk om te weten dat de handelsbonus binnen zeven dagen na distributie vervalt, dus vergeet niet om deze op tijd te claimen.
  2. Elk frauduleus gedrag, inclusief maar niet beperkt tot het witwassen van geld, accountmanipulatie en handel met voorkennis, zal de gebruiker diskwalificeren. Wanneer frauduleus gedrag wordt ontdekt, behoudt Bitget zich het recht voor om het frauduleuze account te bevriezen, alle gerelateerde opbrengsten in beslag te nemen en de passende straffen op te leggen.
  3. Bitget behoudt zich het recht voor op de uiteindelijke interpretatie van de Algemene Voorwaarden, inclusief maar niet beperkt tot het wijzigen, wijzigen of annuleren van het evenement zonder voorafgaande kennisgeving. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Over Coinrule

Coinrule onderscheidt zich in de crypto-handelswereld met zijn innovatieve, gebruiksvriendelijke functies. Het is uw toegangspoort tot het bedenken, automatiseren en uitvoeren van transacties, 24/7, zonder dat u de markten voortdurend in de gaten hoeft te houden. Onze gebruiksvriendelijke interface, marktplaats en een breed scala aan vooraf ingestelde handelssjablonen maken het zowel beginners als doorgewinterde handelaren gemakkelijk om hun handelspotentieel te maximaliseren.

Over Bitget

achter bitget is een groep early adopters die geloven in een op blockchain gebaseerde toekomst. Sinds 2018 hebben ze een beurs opgebouwd die zich inzet om gebruikers te helpen slimmer te handelen door een veilige, one-stop-shop voor crypto-investeringsoplossingen te bieden.

Omarm de vakantiegeest en haal het meeste uit uw handelservaring met Coinrule en Bitget.

Laat het feest beginnen!