Handel in Bitcoin BTC op Poloniex

Presteer beter dan de markt door de cryptocurrency-handelsstrategie op Poloniex te gebruiken en binnen enkele uren winst te maken met BTC

Coinrule Crypto-dashboard
Aanbevolen
Werkt met de top 10
meest gebruikte beurzen
superieur
Beveiliging en versleuteling
Gebruikersfeedback op Coinrule Automatische handelstool
"Coinrule is een veilige oplossing waarmee cryptocurrency-handelaren handelstools kunnen bouwen zonder een enkele regel code te hoeven typen.
Markeer

Bouw handelsregels op, zonder onderbrekingen

Coinrule biedt de meest bruikbare en meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency-app. Met Coinrule u kunt uw eigen handelsmethode programmeren op basis van BTC en deze automatisch laten draaien op diverse crypto-uitwisselingen zoals Poloniex. Het is de If-This-Then-That voor cryptocurrency-handel waarmee u veel kansen op de markt kunt benutten.

Bot maken

Prestaties van testregels op historische gegevens

AANVANKELIJK BEDRAG
LENGTE VAN INVESTERING
$ 1750 .00

Test uw automatische transactie

Veilig kopen/verkopen op Poloniex

Coinrule voldoet aan de behoeften van verschillende soorten beleggers en handelaren. Eenvoudig backtesten en uw geautomatiseerde handel binnen enkele minuten uitvoeren op Poloniex. Gewoon handelen, uw portefeuille beschermen en de markt overtreffen zonder een enkele kans te verliezen.

Bot maken

Bouw uw eigen handelspatroon en koop en verkoopBTC

Zelfs in tijden van lage marktvolatiliteit kunnen sommige altcoins nog steeds een soort volatiliteit vertonen die waardevolle kansen kan bieden. Koop de munten die wegglijden en verkoop de stijgende munten. U kunt deze marktverschuivingen aan door uw bestellingen uit te voeren met behulp van een handelsbot. Het beheren van uw cryptokapitaal was nog nooit zo eenvoudig!

Bot maken

Regels maken op basis van populaire indicatoren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je handelsplan kunt automatiseren, maar heb je geen ervaring met coderen? Coinrule is gebaseerd op een als-dit-dan-die-manier, we stellen een gebruiksvriendelijke oplossing en veel tutorials voor waarmee u uw eerste handelsplan op Poloniex kunt vormgeven.

Activeer robots wanneer de altcoin-markt verandert Gebaseerd op de meest veelbelovende indicatoren
Geen code nodig Zo simpel als IFTTT
Beheer walvissen die de markt beïnvloeden Maximaliseer winst

Begin direct met het creëren van transacties

Ontvang gratis handelssignalen, bouwstrategieën en beheer uw munten voor 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Vloeistof Bitpanda