Lanceer uw DOGE-fondsportfolio door verbinding te maken met Kraken en andere handelsplatforms en te handelen met een automatisch handelsplan

Bovenaan de handelsvloer, cryptocurrency-handelsstrategie op Kraken en handel gemakkelijk in DOGE. Geen codering vereist.

Coinrule Crypto-dashboard
Aanbevolen
Werkt met de top 10
veilige uitwisselingen
superieur
Beveiliging en versleuteling
Gebruikersfeedback op Coinrule Automatische handelstool
"Coinrule is een slimme oplossing waarmee handelaren in cryptovaluta’s cryptobots voor de handel kunnen bouwen zonder een enkele regel code te hoeven programmeren.”
PABLO

Bouw handelssystemen, keer op keer

Coinrule ontwerpt de gemakkelijkste en meest gebruiksvriendelijke crypto trading bot. Met Coinrule je kunt je eigen handelsmethode ontwerpen op basis van DOGE en deze automatisch laten draaien op verschillende crypto-uitwisselingen zoals Kraken. Het is de If-This-Then-That voor geautomatiseerde handel waarmee u veel kansen op de markt kunt benutten.

Handel nu

Prestaties van testregels op historische gegevens

AANVANKELIJK BEDRAG
LENGTE VAN INVESTERING
$1750 .00

Test uw regel

Veilig kopen/verkopen op Kraken

Coinrule voldoet aan de eisen van verschillende soorten beleggers en handelaren. Eenvoudig backtesten en uw geautomatiseerde handel binnen enkele minuten uitvoeren op Kraken. Gewoon kopen en verkopen, uw portefeuille beschermen en de markt overtreffen zonder ook maar één kans te verliezen.

Handel nu

Plan uw eigen handelsmachine en koop en verkoopDOGE

Zelfs in intervallen van lage marktvolatiliteit kunnen sommige altcoins nog steeds een soort volatiliteit vertonen die uitstekende kansen kan bieden. Koop de munten die dalen en verkoop de munten die stijgen, u kunt deze marktbewegingen beheren door uw bestellingen uit te voeren met behulp van een automatische handelsregel. verhandelt uw cryptokapitaal is nog nooit zo snel geweest!

Handel nu

Regels opstellen op basis van veilige indicatoren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je handelsstrategie kunt robotiseren, maar heb je geen codeervaardigheden? Coinrule is gebaseerd op een als-dit-dan-dat-stijl, presenteren we een gebruiksvriendelijke interface en veel correlaties waarmee u uw eerste handelsplan op Kraken kunt maken.

Activeer robots wanneer de altcoin-markt verandert Gebaseerd op de meest veelbelovende indicatoren
Geen code nodig Zo simpel als IFTTT
Bewegende markten beheren Maximaliseer winst

Begin direct met het maken van bestellingen

Ontvang gratis handelssignalen, planstrategieën en beheer uw munten voor 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda