Herdefinieer als een professional uw REP op HitBTC enz Coinrule

Wees sneller dan de markt door gebruik te maken van de cryptocurrency-handelsstrategie op HitBTC en maak binnen enkele uren winst met REP

Coinrule Crypto-dashboard
Aanbevolen
Werkt met de top 10
meest gebruikte beurzen
gegarandeerde
Beveiliging en versleuteling
Gebruikersfeedback op Coinrule Automatische handelstool
"Coinrule is een slimme machine waarmee cryptocurrency-handelaren crypto-handelsbots kunnen bouwen zonder een enkele regel code te hoeven programmeren.
Larry

Start geautomatiseerde handelsregels

Coinrule biedt de meest bruikbare en meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency-app. Met Coinrule je kunt je eigen handelsmethode programmeren op basis van REP en deze automatisch laten draaien op meerdere crypto-uitwisselingen zoals HitBTC. Het is de If-This-Then-That voor cryptocurrency-handel waarmee u veel kansen op de markt kunt grijpen.

Handel nu

Prestaties van testregels op historische gegevens

AANVANKELIJK BEDRAG
LENGTE VAN INVESTERING
$1750 .00

Test je bestelling

Veilig kopen/verkopen op HitBTC

Coinrule voldoet aan de eisen van verschillende soorten beleggers en handelaren. Analyseer en voer uw geautomatiseerde handel eenvoudig binnen enkele minuten uit op HitBTC. Gewoon handelen, uw portefeuille beschermen en de markt overtreffen zonder een enkele kans te verliezen.

Handel nu

Ontwikkel uw eigen handelspatroon en koop en verkoop REP

Zelfs in tijden van lage marktvolatiliteit kunnen sommige altcoins nog steeds een soort volatiliteit vertonen die waardevolle kansen kan bieden. Koop de munten die wegglijden en verkoop de stijgende munten. U kunt deze marktbewegingen benutten door uw bestellingen uit te voeren met behulp van een automatische handelsregel. Het organiseren van uw cryptokapitaal was nog nooit zo eenvoudig!

Handel nu

Modelregels op basis van populaire indicatoren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je handelsplan kunt automatiseren, maar heb je geen codeervaardigheden? Coinrule is gebaseerd op een als-dit-dan-dat-formulier, raden we een gebruiksvriendelijke oplossing en veel tutorials aan waarmee u uw eerste handelsplan op HitBTC kunt vormgeven.

Activeer robots wanneer de marktdynamiek verandert Gebaseerd op de meest veelbelovende indicatoren
Geen code nodig Zo simpel als IFTTT
Beheer walvissen die de markt beïnvloeden Maximaliseer winst

Begin nu met het maken van bestellingen

Ontvang gratis handelssignalen, definieer strategieën en beheer uw munten voor 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda