Pomp geweldige munten zoals ZIL op Bittrex met behulp van autohandelaar

Versla de markt door de cryptocurrency-handelsstrategie op Bittrex te gebruiken en maak binnen enkele uren winst met ZIL

Coinrule Crypto-dashboard
Aanbevolen
Werkt met de top 10
meest gebruikte beurzen
magnifiek
Beveiliging en versleuteling
Gebruikersfeedback op Coinrule Automatische handelstool
"Coinrule is een slimme omgeving die cryptocurrency-handelaren helpt om handelsmachines te bouwen zonder een enkele regel code te hoeven schrijven.”
Jon

Plan geautomatiseerde handelsregels, keer op keer

Coinrule ontwikkelt de handigste en meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency-app. Met Coinrule je kunt je eigen regel maken op basis van ZIL en deze automatisch laten draaien op verschillende crypto-uitwisselingen zoals Bittrex. Het is de If-This-Then-That voor automatische strategieën waarmee u alle kansen op de markt kunt benutten.

Regels maken

Prestaties van testregels op historische gegevens

AANVANKELIJK BEDRAG
LENGTE VAN INVESTERING
$1750 .00

Test uw regel

Veilig kopen/verkopen op Bittrex

Coinrule voldoet aan de behoeften van verschillende soorten beleggers en handelaren. Probeer eenvoudig uw geautomatiseerde handel in enkele minuten uit te voeren op Bittrex. Beheer eenvoudig uw munten, bescherm uw portefeuille en overtreffen de markt zonder een enkele kans te laten lopen.

Regels maken

Bouw je eigen handelstechniek en koop en verkoopZIL

Zelfs op momenten van lage marktvolatiliteit kunnen sommige altcoins nog steeds deel uitmaken van een volatiliteitsniveau dat grote kansen kan bieden. Koop de munten die vallen en verkoop die springende, je kunt deze prijsveranderingen opvangen door je bestellingen uit te voeren met behulp van een cryptobot. Het beheren van uw cryptokapitaal was nog nooit zo flexibel!

Regels maken

Regels maken op basis van populaire indicatoren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je handelsplan kunt automatiseren, maar heb je geen coderingsmogelijkheden? Coinrule is gebaseerd op een Als-Dit-Dan-Dat-logica, stellen we een gebruiksvriendelijke oplossing en veel handleidingen voor waarmee u uw eerste strategie op Bittrex kunt ontwerpen.

Activeer correlaties wanneer de marktbewegingen veranderen Gebaseerd op de meest veelbelovende indicatoren
Geen code nodig Zo simpel als IFTTT
Beheer walvissen die de markt beïnvloeden Maximaliseer winst

Begin direct met het maken van plannen

Ontvang gratis handelssignalen, bepaal strategieën en beheer uw munten voor 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda