Pomp geweldige munten zoals ETH op Bittrex met behulp van autohandelaar

Presteer beter dan de markt door de cryptocurrency-handelsstrategie op Bittrex te gebruiken en maak binnen enkele uren winst met ETH

Coinrule Crypto-dashboard
Aanbevolen
Werkt met de top 10
meest gebruikte beurzen
superieur
Beveiliging en versleuteling
Gebruikersfeedback op Coinrule Automatische handelstool
"Coinrule is een veilige oplossing waarmee cryptocurrency-handelaren handelstools kunnen bouwen zonder een enkele regel code te hoeven typen.
Markeer

Bouw handelsregels op, zonder onderbrekingen

Coinrule biedt de meest bruikbare en meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency-app. Met Coinrule u kunt uw eigen handelsmethode programmeren op basis van ETH en deze automatisch laten draaien op diverse crypto-uitwisselingen zoals Bittrex. Het is de If-This-Then-That voor cryptocurrency-handel waarmee u veel kansen op de markt kunt benutten.

Bot maken

Prestaties van testregels op historische gegevens

AANVANKELIJK BEDRAG
LENGTE VAN INVESTERING
$1750 .00

Test uw automatische transactie

Veilig kopen/verkopen op Bittrex

Coinrule voldoet aan de behoeften van verschillende soorten beleggers en handelaren. Gemakkelijk backtesten en uw geautomatiseerde handel binnen enkele minuten uitvoeren op Bittrex. Gewoon handelen, uw portefeuille beschermen en de markt overtreffen zonder een enkele kans te verliezen.

Bot maken

Bouw je eigen handelspatroon en koop en verkoopETH

Zelfs in tijden van lage marktvolatiliteit kunnen sommige altcoins nog steeds een soort volatiliteit vertonen die waardevolle kansen kan bieden. Koop de munten die wegglijden en verkoop de stijgende munten. U kunt deze marktverschuivingen aan door uw bestellingen uit te voeren met behulp van een handelsbot. Het beheren van uw cryptokapitaal was nog nooit zo eenvoudig!

Bot maken

Regels maken op basis van populaire indicatoren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je handelsplan kunt automatiseren, maar heb je geen ervaring met coderen? Coinrule is gebaseerd op een If-This-Then-That-manier, we stellen een gebruiksvriendelijke oplossing en veel tutorials voor waarmee u uw eerste handelsplan op Bittrex kunt vormgeven.

Activeer robots wanneer de altcoin-markt verandert Gebaseerd op de meest veelbelovende indicatoren
Geen code nodig Zo simpel als IFTTT
Beheer walvissen die de markt beïnvloeden Maximaliseer winst

Begin direct met het creëren van transacties

Ontvang gratis handelssignalen, bouwstrategieën en beheer uw munten voor 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda