Geautomatiseerde cryptohandel

Voorbeeldregels voor uw handelsideeën

Een kenmerk van Coinrule waar we bijzonder trots op zijn, is de veelzijdigheid waardoor veel verschillende soorten investeerders en handelaren het platform kunnen gebruiken. Hier vindt u enkele voorbeelden van regels waarmee u kunt instellen Coinrule.

Met onze Demo Exchange-optie kunt u uw regels testen zonder uw kapitaal in gevaar te brengen: wij zorgen voor een virtuele toewijzing voor u om uw strategieën uit te voeren.

Een van de belangrijkste regels die elke handelaar moet volgen, is om veiligheidsdrempels te hebben voor het geval de markt tegen u ingaat. Vaak kan de beslissing om een ​​transactie met een klein verlies te sluiten een groot voordeel zijn in vergelijking met het in portefeuille houden van zakken met munten met een dalende waarde.


U kunt dit "vermeden verlies" beschouwen als de winst die u opnieuw zult investeren in uw volgende transactie!

U kunt eenvoudig uw favoriete munten verzamelen via Coinrule. Het enige dat u hoeft te definiëren, zijn de voorwaarden waartegen u wilt kopen. Coinrule zal wachten tot deze voorwaarden verschijnen alvorens uw kooporders uit te voeren.

Denk op lange termijn, vaak is het beter om over een langere periode te kopen in plaats van FOMO-aankopen tijdens een sterke opwaartse prijsbeweging.

In plaats van een muntstuk over meerdere bestellingen te verzamelen, wil je misschien gewoon wachten op een breakout gebeuren. Wanneer de prijs lange tijd zonder succes een bepaald niveau probeert te overschrijden, betekent dit dat de verkoopdruk stevig is (en vanuit een ander perspectief zijn kopers niet voldoende overtuigd).

De nieuwe trend die uitgaat van een lange termijn Weerstand uiteindelijk worden geschonden kan zeer krachtig zijn. Coinrule maken het gemakkelijk om die kans te grijpen.

Op andere momenten is het niet zo eenvoudig om het prijsniveau te identificeren dat moet worden doorbroken om een ​​nieuwe opwaartse trend te starten. Een manier om te proberen een trendvolgende strategie in deze situatie is om een ​​procentuele prijsstijging te definiëren die u beschouwt als de nauwkeurige indicator van het begin van een duurzame opwaartse trend.

Het aangaan van een transactie met een aanzienlijke prijsstijging die al aanwezig is, is behoorlijk riskant omdat de FOMO-val is altijd een grote zorg om rekening mee te houden. Aan de andere kant is in sommige situaties de trend die begint na die uitbraak zo sterk dat er nog voldoende gelegenheid is om ervan te profiteren.

Beschouw die "gemiste winst" als de kosten van het betreden van de handel met meer vertrouwen in de onderliggende sterkte van de trend.

Na het doorbreken van het "bull wimpel" -patroon, piekt de BNBBTC-prijs in slechts enkele weken met ongeveer 60%

Altcoins zijn sterk gecorreleerd met Bitcoin, wat betekent dat de trend van Bitcoin hun kortetermijnbewegingen aanzienlijk bepaalt. Als u passende maatregelen neemt met dit aspect in overweging, kan dat uitstekende kansen bieden voor nieuwe transacties en tegelijkertijd bescherming bieden tegen neergangen die uw zakken met munten diepgaand kunnen beïnvloeden.

Als u bijvoorbeeld ten minste een deel van uw altcoins-tassen zou hebben verkocht toen Bitcoin in november de 6000 USD-ondersteuningsgrens brak, zou u uw kapitaal hebben beschermd en zou u het in een nieuwe fase in een nieuwe fase kunnen herinvesteren. van ophoping.

Coinrule flexibiliteit stelt u in staat om te beslissen welke specifieke munten u wilt verkopen of kopen, afhankelijk van hoe de prijs van Bitcoin zal bewegen, of u kunt bijvoorbeeld gewoon die munten verkopen die op dat moment beter (of slechter) presteren.

Natuurlijk kunt u elke beschikbare munt in de staat selecteren, die nog meer veelzijdigheid aan uw strategie toevoegt. U heeft volledige controle over uw regel.

Dit zijn enkele voorbeelden van de potentiëlen Coinrule kan u bieden.
Inloggen naar ons platform en maak nu uw eigen regel!

Handel veilig!